Benvinguts a l'Herbolari del Cel

L’Herbolari del Cel va obrir les seves portes l’any 2005 al barri de Gràcia. Està format per un grup de professionals titulats i especialitzats en la salut i el benestar holístic, que treballem per a l’equilibri i qualitat de vida dels nostres visitants. Ens encanta el nostre treball i gaudim aportant el nostre granet de sorra per a ajudar a totes aquelles persones que desitgen mantenir-se sanes. El nostre treball se centra en prevenir possibles malalties, tant a nivell físic, emocional, mental o espiritual, ja que aquests estan interrelacionats entre si, i només mantenint un equilibri entre ells aconseguirem una bona qualitat de vida.

L’Herbolari del Cel va néixer amb l’afany de recuperar la tradició dels antics herbolaris, en els quals tan important era el remei com el tracte pròxim i de confiança.

En el nostre herbolari, a la Travessera de Gràcia, estem especialitzats en plantes medicinals, disposem d’aproximadament 400 varietats. Som un dels principals herbolaris a Barcelona, ja que oferim fórmules adaptades a cada necessitat i realitzem preparats personalitzats de Flors de Bach elaborats amb vares de Zahoris.
Amb les nostres plantes medicinals, Flors de Bach, teràpies i productes naturals, ens dirigim a un públic que busca la salut i la qualitat de vida.

Et donem les gràcies per la confiança dipositada en nosaltres i et convidem a navegar per la nostra web, on podràs trobar una gran varietat de consells i serveis específics dirigits a millorar la teva salut i equilibri.