Tractaments facials

Gaudeix dels millors tractaments facials a Barcelona, amb productes naturals, d'alta qualitat i seleccionats pel teu tipus de pell.

Neteja de cutis

Des de l’Herbolari del Cel oferim neteges de cutis respectuoses per a la teva pell, realitzades amb productes naturals específicament seleccionats per al teu tipus de pell.

Oferim un servei especialitzat adaptant-nos a les necessitats concretes de cada tipus de pell, patologies, sensibilitats, afeccions, etc., realitzant una neteja en profunditat sense alterar l’equilibri natural de la pell.

Una neteja de cutis realitzada de forma periòdica, optimitza l’estat de la pell, rejovenint-la i permetent-li una millor regeneració, neteja i salut.

Tractament facial refermant

En l’Herbolari del Cel us oferim els tractaments facials més respectuosos amb tots els tipus de pells, els quals són realitzats amb productes naturals que garanteixen l’equilibri de la pell i neutralitzen possibles al·lèrgies o reaccions cutànies.

Els tractaments facials aporten elasticitat, vitalitat i lluminositat a la pell, rejovenint-la i aportant-li els nutrients que necessita per a recuperar el seu equilibri natural.
Amb l’estrès, la mala alimentació, o l’excés emocional del dia a dia, la pell acumula toxines i sofreix un envelliment prematur si no li aportem l’aliment que necessita per a mantenir la seva fermesa i vitalitat.

Des de l’Herbolari del Cel ens ocupem de la salut de la teva pell des del màxim respecte al seu equilibri natural, optimitzant la seva vitalitat i salut.

Tractament facial galvànic

Els tractaments facials mitjançant corrents galvànics són el mètode més efectiu de millorar l’aspecte de la pell del rostre.

Mitjançant una tecnologia única i exclusiva, a l’Herbolari del Cel realitzem un tractament que permet aportar vitalitat a la pell, disminuint línies d’expressió i arrugues, donant un to uniforme a la pell eliminant taques i cicatrius.

Des de la primera sessió es pot observar com la pell s’hidrata intensament, suavitzant la textura del rostre i deixant-la neta en totes les seves capes.
Un tractament revolucionari que farà que el teu rostre es vegi lliure de cansament i amb un aspecte jove i brillant.