Acupuntura

En l’Herbolari del Cel oferim també teràpia amb acupuntura. L’acupuntura és una de les pràctiques més reconegudes dins de la medicina tradicional xinesa, amb una història que s’estén per més de dues mil anys. Aquest mètode terapèutic es basa en la inserció i manipulació de fines agulles en punts específics del cos, coneguts com a punts d’acupuntura. Segons la tradició xinesa, aquests punts es troben en meridians per on flueix l’energia vital o “Qi”.

La finalitat de l’acupuntura és restaurar l’equilibri energètic del cos, facilitant així l’autocuració i el manteniment de la salut. Els experts en acupuntura consideren que quan el Qi flueix lliurement per aquests meridians, el cos pot mantenir-se en un estat òptim de salut física, emocional i mental.

Nombrosos estudis han explorat els beneficis de l’acupuntura, trobant evidència de la seva efectivitat en l’alleujament de diverses condicions, incloent-hi el dolor crònic, l’estrès, la migranya, i les malalties musculoesquelètiques, entre altres. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha reconegut a l’acupuntura com un tractament eficaç per a múltiples símptomes i malalties.

En Herbolari del Cel, oferim sessions d’acupuntura administrades per terapeutes qualificats que apliquen aquesta ancestral tècnica amb un enfocament holístic i personalitzat, assegurant un ambient tranquil i reconfortant per a tots els nostres clients. Vine i descobreix com aquesta mil·lenària teràpia pot ajudar-te a aconseguir un major benestar i harmonia interna.