Flors de Bach

La teràpia amb diferents flors va ser creada pel Dr. Edward Bach, nascut el 24 de setembre de 1886 a Anglaterra, es va graduar com a metge i investigador bacteriòleg.

El seu descobriment va començar per una necessitat pròpia; li van anunciar que no li quedaven més de tres mesos de vida. El Sr. Bach va tancar el seu laboratori i consultori i va marxar a Gal·les a la recerca de remeis en la naturalesa. Això li va portar a desenvolupar un mètode propi.

Una vegada va haver desenvolupat els 38 remeis, les denominades 38 flors de Bach, va comprovar que aquestes cobrien els aspectes negatius mentals i emocionals que provoquen la malaltia.

El principi curatiu de les flors de Bach és la medicina vibracional o energètica, s’obté en extreure l’essència de la flor per a elaborar els concentrats. Cadascuna de les 38 flors de Bach està destinada a un estat emocional i mental específic, a més d’un remei que el Sr. Bach va denominar “ Rescat,” es tracta d’un preparat que combina cinc flors per a situacions difícils.

Les flors de Bach estan indicades per a qualsevol estat d’ansietat, depressió, exàmens, fòbies, etc.
Les flors de Bach són suaus, segures i s’utilitzen a tot el món per metges i professionals del sector de la medicina complementària, psicoterapeutes, dentistes, veterinaris, etc.

A l’Herbolari del Cel, et preparem fórmules personalitzades per a tu i per al teu amic de quatre potes, així com preparats amb flors de Bach per a enfrontar-se a pors, festes pirotècniques, animals recentment adoptats, animals maltractats, ansietat per separació, etc.