Flors de Bach qué son y els seus beneficis

La teràpia amb diferents flors va ser creada pel Dr. Edward Bach, nascut el 24 de setembre de 1886 a Anglaterra, es va graduar com a metge i investigador bacteriòleg.

El seu descobriment va començar per una necessitat pròpia; li van anunciar que no li quedaven més de tres mesos de vida. El Sr. Bach va tancar el seu laboratori i consultori i va marxar a Gal·les a la recerca de remeis en la naturalesa. Això li va portar a desenvolupar un mètode propi amb molts beneficis.

Una vegada va haver desenvolupat els 38 remeis, els denominats 38 tipus de flors de Bach, va comprovar que aquestes cobrien els aspectes negatius mentals i emocionals que provoquen la malaltia.

El principi curatiu de les flors de Bach és la medicina vibracional o energètica, s’obté en extreure l’essència de la flor per a elaborar els concentrats. Cadascuna de les 38 flors de Bach està destinada a un estat emocional i mental específic, a més d’un remei que el Sr. Bach va denominar “ Rescat,” es tracta d’un preparat que combina cinc flors per a situacions difícils.

Alguns del beneficis de les flors de Bach es centren en indicacions per a qualsevol estat d’ansietat, depressió, nervis per exàmens, fòbies, etc.
Les flors de Bach són suaus, segures i s’utilitzen a tot el món per metges i professionals del sector de la medicina complementària, psicoterapeutes, dentistes, veterinaris, etc.

A l’Herbolari del Cel, et preparem fórmules personalitzades per a tu i per al teu amic de quatre potes, així com preparats amb flors de Bach per a enfrontar-se a pors, festes pirotècniques, animals recentment adoptats, animals maltractats, ansietat per separació, etc.