Tractaments corporals

Oferim tractaments corporals a Barcelona a través d'un grup de profesionals especialitzats en aquests tractaments corporals efectius.

Anticel·lulític i reafirmant

El tractament anticel·lulític reductor i reafirmant, permet eliminar el greix localitzat i donar a la pell un aspecte més tonificat, el resultat principal és un rejoveniment de la pell, enfortiment cel·lular i una major fermesa en el teixit. Es redueix l’excés d’adipòcits que és el principal element del teixit adipós, així, aconseguim modelar la teva figura.

Amb aquest tractament començaràs a notar millora en poques sessions, la teva circulació sanguínia millorarà i les cèl·lules grasses crescudes es reduiran a la seva grandària normal. A més obtindràs una major aportació d’oxigen, nutrients als teus teixits i una millor eliminació de toxines.

Tractament corporal galvànic

Els tractaments galvànics corporals que s’ofereixen en l’Herbolari del Cel, incorporen la nova tecnologia galvànica premuda, per a redefinir el contorn corporal de forma insuperable.

Un tractament revolucionari que farà que el teu cos recuperi l’aspecte desitjat eliminant greix i cel·lulitis en les zones més problemàtiques, millorant l’aspecte d’estries, i reduint el volum corporal per a una figura més esvelta.

A partir de la primera sessió podras apreciar com es suavitza i afina la teva pell, tonificant aquelles zones més complicades, i deixant un aspecte renovat i juvenil.
Un tractament únic i eficaç que deixarà el teu cos renovat i saludable perquè et sentis jove per dins i per fora.