Reiki

Reiki és una tècnica d’harmonització natural que té com a objectiu la canalització de l’Energia Vital Universal.

L’origen exacte de Reiki es desconeix ja que es perd en el temps i el coneixement d’aquesta tècnica hagués quedat perduda per sempre si no hagués estat per Mikao Usui, que a la fi del segle XIX, redescobreix la tècnica i a partir d’aquest moment comença a difondre-la.

Reiki en Japonès significa “energia vital universal” i és energia curativa natural que flueix en forma concentrada i intensa a través de les mans del terapeuta, harmonitzant el pla físic, mental, emocional i espiritual de la persona a la qual va dirigida.

Pel fet que Reiki és una teràpia natural i holística que pot ser utilitzada en qualsevol malaltia o desequilibri que una persona pugui arribar a tenir. És recomanable utilitzar-ho amb qualsevol tractament mèdic tradicional però sense reemplaçar aquest.
Els beneficis del Reiki són amplissims però entre ells destaquen: afavorir l’autocuració, equilibrar la freqüència vibratòria del cos i ment, ajudar amb problemes emocionals, alinear chakras (centres d’energia del cos humà), etc. Així doncs estaria indicat en estats d’estrès, ansietat, insomni, traumatismes o en definitiva qualsevol situació física o emocional que requereixi un reequilibri.