Massatge Shiatsu

És un tractament en el qual s’apliquen pressions amb els dits i els palmells de les mans sobre determinats punts, corregint irregularitats corporals. És molt beneficiós ja que manté i millora la salut, contribuint així, a alleujar malalties i activant la capacitat d’autocuració del nostre cos.

Shiatsu és una teràpia manual on es treballen sobre centenars punts, s’apliquen amb les mans i dits pressions profundes, estiraments i manipulacions.

Així, s’aconsegueix desbloquejar i potenciar l’energia, aportant vitalitat del teu organisme, alleujant el dolor i produint una gran sensació de benestar. Aquesta sensació de vitalitat i relaxació és el reflex de l’harmonia del teu sistema nerviós, musculo-esquelètic i circulatori.
Com es realitza: amb roba còmoda en una llitera, es realitzen pressions d’intensitat mitjana-suau, estiraments musculars i mobilitzacions articulars. Sempre es treballa al ritme de les necessitats del pacient, ja que el teu benestar és la nostra prioritat.

La paraula Shiatsu significa, literalment, pressió amb els dits en japonès. Així, el nostre terapeuta treballa sobre uns punts concrets, corregint i eliminant, a través dels seus dits, els desequilibris causats per mals hàbits com poden ser: sedentarisme, llarg temps assegut en l’oficina, alimentació desequilibrada, tensions per estrès (emocional o mental), o per causes accidentals tals com lesions esportives, fuetades cervicals, entre d’altres.