Massatges

Massatges centrats en una teràpia manual global que reequilibra l'estructura corporal, revitalitza les funcions orgàniques i ajuda a regular el sistema nerviós.

Drenatge limfàtic

Drenatge Limfàtic (sistema vodder): és un tipus de massatge, suau i rítmic. S’aplica sobre el sistema circulatori, amb aquest tipus de massatge s’aconsegueix mobilitzar els líquids de l’organisme per a afavorir l’eliminació del líquid que s’acumula i ocupa l’espai entre cèl·lules. Una de les principals aplicacions del drenatge limfàtic és tractar la retenció de líquids i l’acumulació de cel·lulitis, però també és perfecte per als problemes de circulació, cames cansades, processos de cicatrització, els edemes, etc.

El drenatge limfàtic és un bon tractament per a la pell ja que ajuda a reabsorbir els líquids, redueix la inflamació, contribueix a millorar les defenses de l’organisme i és adequat per a situacions d’estrès ja que produeix un efecte de relaxació.

Altres de les aplicacions del drenatge limfàtic se centren en els processos postoperatoris d’intervencions estètiques o postpart, ja que contribueixen a accelerar la curació dels teixits, evitant que es produeixin edemes, així com reduir la inflamació.

Normalment es necessiten fins a deu sessions d’una durada aproximada d’una hora perquè els efectes siguin perceptibles.

Neurosedante

El massatge neurosedant és un massatge senzill amb passades suaus, llargues i lentes amb l’objectiu de relaxar el sistema nerviós i aconseguir l’equilibri energètic.

Amb freqüència, l’estrès, les llargues postures en el treball, l’excés d’emocions del dia a dia i les tensions amb les quals convivim, van penetrant en el nostre sistema, afectant la nostra capacitat de relaxar-nos, d’estar receptius i oberts a la vida i, com a conseqüència, a la qualitat del nostre somni.
A través del massatge neurosedant, no només s’actua sobre les funcions físiques, relaxant i distenent la musculatura, sinó que la seva influència actua directament a nivell psicològic i emocional, reduint-se el nivell d’estrès i ansietat.

El massatge neurosedant està indicat per a situacions d’estrès, insomni, irritabilitat, nerviosisme, depressió, per a augmentar el to muscular, relaxar el sistema nerviós i en embarassades per a disminuir els canvis emocionals.
Per tots els seus beneficis i per ser un massatge molt agradable, és ideal per a regalar a familiars i amics.

Quiromassatge

Massatge manual transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans i teixits, podent anar dirigit tant a una acció preventiva –per a prevenir possibles lesions-, terapèutica –amb la finalitat de tractar lesions, contractures, tensions per posicions fixes o pèrdua de mobilitat-, esportiva –per a preparar a esportistes per a l’optimització del rendiment de la seva pràctica-, psicològica o anímica –per a treballar sobre l’estat energètic general, optimitzant-lo, renovant-lo i activant-lo de forma equilibrada-, o de benestar –amb la finalitat d’optimitzar l’estat general de l’organisme-.

A l’Herbolari del Cel disposem de professionals altament qualificats per a garantir una atenció de qualitat i donar resposta a patologies específiques.

Aromateràpia

És un tractament amb olis essencials, cada oli essencial té la seva pròpia aroma i perfil terapèutic propi. Alguns són relaxants i calmants, altres estimulants i revitalitzats. Quan els olis es barregen uns amb els altres també es combinen els seus beneficis.

La aromateràpia actua sobre el nostre sentit de l’olfacte i mitjançant l’absorció al torrent sanguini dels olis essencials.