Minerals

Els minerals treballen la part física i emocional. Gràcies a les seves vibracions curatives, ens ajuden a harmonitzar el cos i la ment.

Cada mineral és únic per la seva estructura interna i la seva composició química, això fa que l’energia que flueix per la seva estructura sigui única. En interferir amb la nostra pròpia energia cada mineral permet treballar amb una freqüència molt determinada, per això cadascun té una aplicació terapèutica diferent.
A l’Herbolari del Cel tenim un mineral per a cada tipus de necessitat. Perquè el seu efecte sigui altament beneficiós el millor és portar-los damunt, per això, la nostra assessora Montse Pérez, ha dissenyat una línia exclusiva en forma de polseres, collarets o anells.

Pregunta’ns i t’aconsellarem sobre quins són els més adequats per a tu.


title

Ágata

Beneficis:

Refresca l'ànima i permet veure la bellesa en tot el que contemples. Allibera bloquejos i dificultats espirituals. Atreu l'abundància. Ajuda a canalitzar l'energia de manera positiva.

title

Aiguamarina

Beneficis:

Les seves energies calmants redueixen l'estrès i relaxen la ment. Harmonitza el seu entorn i protegeix contra la pol·lució. Afavoreix la presa de responsabilitat per la pròpia vida.

title

Ametista

Beneficis:

Té grans poders curatius i netejadors. Potència la consciència espiritual. Supera addiccions i bloquejos de tota mena. És extremadament benèfica per a la ment, relaxant-la o estimulant-la.

title

Amazonita

Beneficis:

Té una poderosa acció filtradora. Extremadament relaxant. Alleuja el cervell, el sistema nerviós i alinea el cos físic amb l'eteri mantenint una salut òptima. Equilibra les energies masculines i femenines i molts aspectes de la personalitat.

title

Ambar

Beneficis:

Ajuda a la recuperació dels teixits del cos, transmuta l'energia negativa i potència la positiva per a una millor recuperació. Alleujant dolors i malalties, elimina l'estrès i potència la salut.

title

Angelita

Beneficis:

Representa la pau i la germanor. Potència la comunicació telepàtica i capacita per a realitzar viatges fora del cos, conservant al mateix temps el contacte amb la nostra realitat quotidiana.

title

Aventurina

Beneficis:

Dilueix les situacions negatives i els dóna la volta. Reforça les qualitats de lideratge i decisió. Promou la compassió, l'empatia i afavoreix la perseverança.

title

Cianita

Beneficis:

És tranquil·litzant i una poderosa amplificadora d'energia que estimula els dons psíquics i la intuïció. Aporta integritat i maduració. Promou el somni curatiu. Com la cianita no recull negativitat, mai necessita neteja.

title

Citrino

Beneficis:

Netejador i regenerador. Genera calidesa, i és altament creativa i energètica. Absorbeix, transmuta, dissipa i condueix a terra l'energia negativa. És capaç de netejar els chakra, especialment el del plexe solar i melic. Obre la intuïció.

title

Cornalina

Beneficis:

És una pedra semipreciosa, amb ella t'ompliràs d'energia, et treura la mandra, rebràs energia positiva i recuperaràs la il·lusió del teu dia a dia.

title

Quars

Beneficis:

Potència l'energia, l'amplifica i la redirigeix cap a on tu vols. Té propietats curatives i s'utilitza essencialment per a sanar i eliminar energies negatives que hi ha en la teva vida.

title

Quars Rosa

Beneficis:

És la pedra més important per al “Chakra Cor”. Purifica i obre el cor a tots els nivells. Calma, dóna seguretat i és excel·lent per a usar-ho en cas de trauma o crisi.

title

Espinela

Beneficis:

Obre els chakras i facilita el moviment ascendent de l'energia “Kundalini”. Potència els aspectes positius de la personalitat. Ajuda a aconseguir i acceptar l'èxit amb humilitat.

title

Fluorita

Beneficis:

Neteja i estabilitza l'Aura. Extraordinàriament eficaç contra la radiació dels ordinadors i electromagnètiques. Expulsa les energies negatives i les tensions de tota mena. Potència els poders intuïtius. Permet superar el caos i reorganitzar els cossos físic, emocional i mental.

title

Hematita

Beneficis:

Té la capacitat de protegir-nos de les energies i vibracions negatives, és ideal per a tots els que necessiten superar pors. Creés una espècie d'escut protector en l'ambient i en la persona.

title

Jade

Beneficis:

És un símbol de puresa i serenitat. Protegeix a qui la porta i aporta harmonia. Estabilitza la personalitat i integra la ment i el cos. Atreu bona sort i amistat. Afavoreix l'alliberament emocional, especialment la irritabilitat.

title

Jaspe

Beneficis:

Sustenta i dóna suport en moments de tensió, aportant tranquil·litat i plenitud. Ajuda a pensar amb rapidesa. Potencia la capacitat d'organització. Estimula la imaginació. Absorbeix l'energia negativa. Equilibra el Yin i el Yang.

title

Labradorita

Beneficis:

Té la capacitat d'estabilitzar els problemes hormonals i arterials, disminueix l'ansietat. Augmenta la concentració, per això, des de l’Herbolari del Cel, et recomanem que col·loquis un cristall de Labradorita en l'escriptori de treball.

title

Lapizlazuli

Beneficis:

Ajuda al cos a desprendre's de l'estrès deixant pas a la calma, s'encarrega de netejar l'energia negativa que ens envolta i és perfecte per a desbloquejar energèticament. Neteja i connecta com l'aigua, permet que tot flueixi de manera natural.

title

Malaquita

Beneficis:

Es creu que serà una de les pedres més importants del Nou Mil·lenni. Poderosa protectora que absorbeix energies negatives i pol·lucions. Absorbeix contaminació de plutoni i protegeix contra la radiació de qualsevol tipus. Neteja i activa els chakras. Aporta equilibri i harmonia. Alleuja la timidesa, problemes psicosocials. La malaquita actua directament en el nucli del problema.

title

Moldavita

Beneficis:

És una pedra de la nova era. Es diu que té origen extraterrestre. Formada quan un meteorit gegant va impactar amb la Terra. És una pedra estranya, es troba a la vora del riu Moldau. Aquest cristall s'esgotarà. Potència enormement l'efecte d'altres cristalls, portant-los a les seves vibracions més elevades. Té una vibració extremadament alta, capaç d'obrir els chakras, netejant els bloquejos que pugui tenir.

title

Ull de tigre

Beneficis:

Té el poder per a concentrar energies, per això és dels més poderosos pel que fa a la força energètica. Ajuda a la ment a ampliar el seu coneixement enfortint la nostra intel·ligència, per això és imprescindible per a aquells que necessiten concentració per a estudiar. Alleuja el mal de cap i d'esquena.

title

Ónice

Beneficis:

Proporciona suport en circumstàncies difícils o confuses. Promou el vigor, la força i la perseverança. Ajuda a aprendre les lliçons impartint autoconfiança i ajudant-te a estar en harmonia amb el teu entorn. També pot usar-se per a sanar velles penes.

title

Òpal

Beneficis:

Estimula l'originalitat i la creativitat dinàmica, ajudant a accedir i a expressar el veritable jo. Potència l'autoestima. Aporta lleugeresa, lleialtat, fidelitat i espontaneïtat. Intensifica els estats emocionals i allibera inhibicions.

title

Pedra lluna

Beneficis:

El seu efecte més poderós, és el de calmar les emocions. Fa conscient l'inconscient i activa la intuïció i l'empatia. Fomenta els somnis lluïts.

title

Peridoto

Beneficis:

Protegeix tota l'estructura corporal i òrgans pròxims del tòrax, especialment el cor. Ajuda a estabilitzar les activitats cerebrals i combatre fòbies, síndromes, trastorn bipolar, hipocondria, etc.

title

Shungit

Beneficis:

Protegeix de les radiacions energètiques i ajuda a la purificació, creant un escut i restablint l'estat energètic correcte. És un autèntic forat quàntic que canalitza, filtra i restitueix el que ha d'estar en el seu lloc, és a dir, ens ajuda a reprogramar-nos cel·lularment de manera que retrobem l'equilibri.

title

Tanzanita

Beneficis:

Enforteix el sistema immunològic, millora la vitalitat del cos i estimula la regeneració cel·lular. És un mineral beneficiós en el tractament de problemes cardíacs i les seves energies curatives poden ajudar a alleujar l'estrès i l'ansietat.

title

Topazi

Beneficis:

Pedra delicada i empàtica que dirigeix la seva energia on més es necessita. Alleuja, cura, estimula, recàrrega, retorna la motivació i alinea els meridians del cos. Fomenta la veritat i el perdó. Aporta alegria, generositat, abundància i bona salut. Turquesa

title

Turquesa

Beneficis:

És una pedra protectora. És empàtica i equilibradora. Ajuda a resoldre problemes creativament i calma els nervis quan un ha de parlar en públic. Potencia la intuïció i la meditació. Allibera antics vots, inhibicions i prohibicions i permet que l'Ànima torni a expressar-se.

title

Turmalina

Beneficis:

És un mineral capaç d'absorbir vibracions i energies negatives. Ajuda a expulsar toxines d'una forma més ràpida i fàcil, aconseguint un òptim nivell de rendiment cel·lular. Té la facultat d'equilibrar i desbloquejar les teves chakras, per la qual cosa si practiques Reiki és un mineral que no ha de faltar-te.