Teràpies

T'oferim un ampli ventall de teràpies. Sempre en mans de professionals altament qualificats. Per a generar equilibri, promoure la plenitud i potenciar el benestar.

Teràpia manual global que reequilibra l'estructura corporal, revitalitza les funcions orgàniques i ajuda a regular el sistema nerviós.

En l’Herbolàri del Cel oferim massatges enfocats tant a la prevenció i manteniment de la salut com a patologies específiques. Tots els nostres massatges són realitzats per terapeutes qualificats amb una llarga experiència en la seva especialitat.

Disposem d'un grup de professionals especialitzats en tractaments corporals molt efectius.

Gaudeix dels tractaments facials més respectuosos per al teu organisme, amb productes naturals i d'alta qualitat.

És una teràpia basada en l'estimulació de diferents punts del peu denominats zones reflexes. Aquest tipus de teràpia ajuda a tractar i prevenir malalties físiques i mentals. Són múltiples els beneficis de la reflexologia: és relaxant, redueix l'estrès, millora la circulació, permet l'alliberament de toxines, equilibra els diferents sistemes i revitalitza l'energia.

És un tractament en el qual s'apliquen pressions amb els dits i els palmells de les mans sobre determinats punts, corregint irregularitats corporals. És molt beneficiós ja que manté i millora la salut, contribuint així, a alleujar malalties i activant la capacitat d’autocuració del nostre cos.

Reiki és una tècnica d'harmonització natural que té com a objectiu la canalització de l'Energia Vital Universal.

Gaudeix dels tractaments facials més respectuosos per al teu organisme, amb productes naturals i d'alta qualitat.